Despre noi

Inca din anul 2007, de cand a luat nastere compania noastra, am dorit sa facem o diferenta si sa punem accent pe calitate in piata mutarilor de mobila sau alte bunuri. Ne-am dorit mereu sa facem o schimbare in bine si sa acordam o mana de ajutor tuturor persoanelor, fizice sau juridice, care se confrunta cu mutarea dintr-o locuinta in alta sau dintr-un sediul in altul.

Daca nu sunteti siguri cum puteti muta mobilierul in siguranta, daca nu dispuneti de un mijloc de transport capabil sa duca o cantitate insemnata de mobilier, sau diferite colete, puteti apela cu incredere la specialistii nostri. Personalul din compania noastra este instruit astfel incat orice manipulare sa para ceva firesc, simplu si rapid. 

Flota noastra de autoutilitare de 3, 5 sau 7,5 tone este la dispozitia dumneavoastra

Echipa Transport Mobila nu face rabat de la atentie sporita, punctualitate, seriozitate si instruire profesionala. Echipele aflate in miscare va pot ajuta sa recuperati toate bunurile fostei locatii si se asigura sa le livreze in siguranta la noua destinatie.

Serviciile de transport oferite de noi au, pe langa efienta si profesionalism, costuri echilibrate si gandite pentru fiecare situatie in parte. Specialistii nostri trateaza fiecare transport de mobila cu maxima seriozitate, pentru a multumi si cei mai exigenti clienti.

Transport Mobila ofera o gama completa de servicii de :

  • manipulare mobila
  • transport colete grele si bagaje, mobilier de birou
  • relocare bunuri persoane fizice si juridice.

Procedam rapid si eficient, dupa apelul dumneavoastra telefonic, sau prin e-mail, venim, impachetam, transportam si livram bunurile dumneavoastra in conditii de calitate si standarde ridicate.

Dispunem de o flota de autoutilitare de mare tonaj, personalul este instruit, punctual si responsabil.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie cu drag. Intreabati acum !